Notícia

'A la Valenciana' presenta una campanya per a obtindre “la victòria de la gent”

Compromís – Podemos – EUPV – A la Valenciana ha presentat hui a València la seua imatge de campanya que tindrà com a lema principal “La victòria de la gent per a un govern a la valenciana”. Tal com ha assenyalat Joan Baldoví, cap de llista al Congrés per la circumscripció de València, “en l’últim any les valencianes i els valencians ens hem convertit en un referent del canvi a l’haver recuperat les institucions soscavades per la corrupció per posar-les al servei de les persones. ‘A la valenciana’ no és únicament el nom d’aquesta candidatura, és sobretot una manera de fer les coses, és la capacitat de posar-nos d’acord per a atendre les necessitats i els problemes de la gent.”

Baldoví ha sigut l’encarregat de presentar les principals línies programàtiques de la candidatura que tindrà com a eixos principals el rescat de les persones, eradicar la corrupció, canviar el model productiu i energètic i posar damunt la taula una agenda valenciana que aborde de manera urgent el canvi de model de finançament “que faça que els valencians deixen de ser ciutadans de segona”.

Respecte a la imatge de campanya, artistes de l’altura de Paco Roca i Elías Taño han volgut donar suport a la candidatura amb els dissenys d’alguns dels cartells d’ “A la valenciana”. En concret, el dibuixant valencià, i premi Nacional d’il·lustració, Paco Roca, ha dissenyat el cartell que homenatja a les cares més representatives de les tres formacions polítiques, Mónica Oltra, Pablo Iglesias i Alberto Garzón. Per la seua part, Elías Taño, ha sigut l’artista responsable de les il·lustracions on les persones anònimes són les protagonistes. Segons ha explicat Àngela Ballester, candidata número 2 al Congrés per València, “esta campanya és la campanya de la gent, i per això, els dibuixos han volgut reflectir a totes les persones que ens donen suport perquè volen un canvi que permeta un gir radical a les polítiques “d’austericidi” que ens han imposat el govern del Partit Popular”.

Alacant albergarà l’acte central de país

L’agenda de campanya començarà el dia 9 a les 22:00 hores amb un sopar de germanor ‘a la valenciana’ que tindrà lloc al Trinquet de Pelayo, després es celebrarà la tradicional pegada de cartells amb els principals candidats d’A la valenciana.

Respecte als actes centrals de campanya, el parc Lo Morant d’Alacant serà l’escenari del principal acte de la candidatura que tindrà lloc el pròxim divendres 17 de juny a les 20:00 hores, i comptarà amb la participació de Mónica Oltra, Pablo Iglesias, Alberto Garzón, Íñigo Errejón i tots els candidats al Congrés i el Senat de la candidatura.

El dissabte dia 11, Castelló celebrarà el seu acte central a les 20:00 hores al parc Ribalta amb la participació de Mónica Oltra, Íñigo Errejon i els candidats de Castelló. I el diumenge dia 12 serà el torn de València amb un acte que es celebrarà al Poliesportiu del Cabanyal a les 12:00 hores, i en el que intervindrà Mónica Oltra, Íñigo Errejón, la eurodiputada Ska Keller, i els principals candidats d’ “A la valenciana”.